Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Не си струва парите: 6 интериорни елемента, за които не е нужно да плащате повече

11 февруари 2023, 20:11 часа

Детайли, текстил и декор правят всеки интериор по-интересен. Но от покупката на някои елементи можете да спестите или да се справите успешно и без тях. Прочетете повече в следващите редове.

1. Бар столове

Тази мебел изглежда по-скъпа, отколкото всъщност струва. Купете обикновено дърво или метал без меки покрития. И не забравяйте, че регулируемият крак увеличава цената, така че измерете височината на масата преди да купите, за да улесните взимането на столовете.

2. Килими

Определено украсяват къщата. Доброто и висококачествено копие може да бъде доста скъпо. Нека такъв килим украсява основната стая - хола. Можете да спестите от малки килими в спалнята, банята, коридора.

Изненадайте гостите: 6 необичайни, но стилни трика в домашния интериор

3. Предмети на изкуството

Ако не сте любители на колекционирането на картини, тогава няма смисъл да инвестирате в произведения на изкуството. Има по-бързи начини да декорирате успешно. Плакатите са много популярни в наши дни.Те се продават свободно в онлайн магазини за малка сума. А ретро рамките могат да бъдат намерени на битпазарите или в магазините за втора употреба.

4. Дивани и маси

Първото нещо, което забелязваме в хола е дивана и холната маса. Тези интериорни елементи са "вечни", така че си струва да инвестирате. Но малките странични маси са невидими. Не е необходимо да купувате нещо скъпо, можете да намерите по-евтини модели или изобщо без тях.

7 трика, които ще ви позволят да създадете елегантен интериор на най-ниска цена

5. Модерен диван

Парите, изразходвани за модерен диван, може да не се оправдаят. Уви, една тенденция бързо сменя друга. Един скъп артикул може да остарее за година или две. По-добре инвестирайте в класически модели и качествени материи. Както показва животът, мебелите "извън времето" ще са актуални за дълго време.

6. Кристал

Ако в семейството има малки деца, няма смисъл да харчите пари за чаши за вино и концентрат от кристал - комплектът може да стане непълен. Купете евтини чаши, за които никой няма да скърби. Счупила се е - това означава, за щастие!

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес