Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои зодиакални знаци са напълно несъвместими един с друг?

21 март 2021, 06:35 часа

Ако някога сте се чудили защо просто не можете да се разберете с друг човек, дори ако този човек е напълно непознат, тогава има много голям шанс той да е роден под зодия, която е несъвместима с вашата. И да, това е вярно и съвсем истинско нещо. И така, кои са зодиакалните знаци, които са несъвместими и са наистина неспособни да се разберат?

ОВЕН (21 март - 19 април)

Несъвместим с: Рак, Козирог, Везни

Вероятно няма да се справите твърде добре, ако се опитвате да установите истинска любовна връзка с Рак или Козирог. Тяхната енергия просто не се смесва добре с вашата огнена нагласа и в крайна сметка те ще ви разочароват, ако им се доверите твърде много. Докато сте там, може да искате да избягвате да се опитвате прекалено много с Везните, като се има предвид, че те са вашата астрологична противоположност.

ТЕЛЕЦ (20 април - 20 май)

Несъвместим с: Лъв, Водолей, Скорпион

Може да ви се струва, че знаете точно какво правите, когато става въпрос за романтични отношения с другите, но ако искате да си спестите душевна болка, както и главоболие, тогава избягвайте родените под знаците на Лъв и Водолей. И докато може да успеете да направите нещо „горещо“ със Скорпион, знайте, че „горещо“ никога няма да означава съвместимост.

БЛИЗНАЦИ (21 май - 20 юни)

Несъвместим с: Дева, Риби, Стрелец

Вече е достатъчно трудно да вземете решение, така че нека ви улесним: Не сте съвместими с Дева или Риби. Просто е така. И докато си мислите, че може да успеете да се справите със Стрелец, имайте предвид, че рядко нещата остават работещи, когато се опитвате да накарате да работи между двата ви знака.

РАК (21 юни - 22 юли):

Несъвместим с: Овен, Везни, Козирог

Сигурно много се влюбвате, нали? Причината да не продължи е, че повече от вероятно си падате по родените под знаците на Овен или Везни. Не е вероятно да се случи, ако случаят е такъв. Ако гравитирате към Козирог, ще се почувствате разочаровани и готови да се махнете възможно най-бързо.

ЛЪВ (23 юли - 22 август):

Несъвместим с: Телец, Скорпион, Водолей

Ако обичате битките и гнева, тогава по всякакъв начин се ангажирайте с родените под знака на Телец и Скорпион. Това са зодии, които са несъвместими и създават рецепта за бедствие във връзката. Може също да сте прекалено привлечени към Водолей, но в дългосрочен план тази връзка може просто да изглежда твърде „деликатна“ за вашите вкусове.

ДЕВА (23 август - 22 септември)

Несъвместим с: Близнаци, Стрелец, Риби

По ирония на съдбата най-добрите ви приятели може да са тези, с които сте най-малко съвместими, а тези хора са Близнаци и Стрелец. Вие сте привлечени от техните прелести, но тайно ги съдите. И познай какво? Те усещат веднага. Но ако наистина искате да избегнете кошмарно приятелство или романтика, стойте далеч от Рибите.

ВЕЗНИ (23 септември - 22 октомври)

Несъвместими с: Рак, Козирог, Овен 

Като  отворено и социално същество, ще бъдете напълно отблъснати от твърдите и структурирани привички както на Рака, така и на Козирога. Търсите баланса и всеки с твърде много огън може да ви отблъсне, поради което е най-добре да избягвате отношенията с Овен.

СКОРПИОН (23 октомври - 21 ноември)

Несъвместими с: Лъв, Водолей, Телец

Репутацията ви говори сама за вас и вие сте известен като по-настървен зодиакален знак, точно затова просто не можете да толерирате Лъв и Водолей. Те ви изнервят, просто е така. Може да се опитате да се установите с Телец, защото ще се възхищавате на тяхната сила, но в крайна сметка Телецът просто не е съвместим с вас, колкото и да се опитвате.

СТРЕЛЕЦ (22 ноември - 21 декември):

Несъвместими с: Дева, Риби, Близнаци

Сигурно си мислите, че сте прави за всеки избор, който правите, което ще ви накара да се побъркате, когато сте в присъствието на придирчивата Дева или Риби, които са известни като „глава в облаците“ . Те ще изпитат вашето търпение и в крайна сметка ще се отдалечите и от двете. Докато можете да се разбирате с Близнаци, това е същото - тяхната нерешителност ще ви накара да бягате надалеч.

КОЗИРОГ (22 декември - 19 януари)

Несъвместими с:  Овен, Везни, Рак
Нека го кажем така, козирози - не можете да устоите на овена. Това означава, че Овенът ще ви дразни, докато вече в един момент това ви отблъсне напълно. Същото важи и за вас и вашата несъвместимост с Везни. Никога няма да се съгласите за нищо. Можете да опитате с Рак и може да стигнете „някъде“, но със сигурност няма да издържите, щом сте там.

ВОДОЛЕЙ (20 януари - 18 февруари)

Несъвместими с: Телец, Скорпион, Лъв

Тук е като "битка на силната воля" и ако искате да стигнете по вашия път, то бягайте далеч от Телец и Скорпион. Не че са по-силни от вас, не са, но са много по-инатливи и това ще ви създаде само нерви. Докато бягате надалеч, не забравяйте и да подминете Лъв, защото ви очаква същото.

РИБИ (19 февруари - 20 март):

Несъвместими с: Близнаци, Стрелец, Дева

Ако има два знака, за които просто няма да можете да разберете съзнанието им, това са Близнаци и Стрелец, така че може и да спрете, преди дори да започнете. А що се отнася до съвместимостта, Девата просто не е знакът, с който искате да се ангажирате, тъй като тяхната практичност ще се противопостави напълно на вашата нужда от фантазия и надежда.

Адела Петрова
Адела Петрова Отговорен редактор
Новините днес