Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как се целуваш според зодията

29 януари 2022, 14:55 часа

Може да изглежда невероятно, но начинът по който целуваме другия човек, има много общо с нашата дата на раждане. И така, кой може да мине като господар на страстните целувки и кой знак целува като невинен?

Овен

Като изключително импулсивен човек, зодия Овен приема целувката винаги, когато пожелае. Това е типът, който се целува спонтанно и много страстно!

Телец

Зодиакалният Телец обича да "храни" сетивата си. Целувка с него се случва само в благоприятни моменти, но е дълга, изпълнена с нежност, чувственост и любов.

Близнаци

Човек Близнаци е като дете: той спонтанно се хвърля върху партньора си, целувайки го до смърт, а като загуби внезапно интерес към тази дейност се втурва към други готини атракции.

Рак

Зодиакалният Рак обича нежните целувки у дома – когато партньорът чете книга на дивана, готви вечеря или мие чинии. Ракът се целува дълго време, опитвайки се да изрази дълбочината на чувствата си по този начин.

Лъв

Когато Лъвът се целува, земята се тресе. Това е майсторът на целувките! Партньорът бързо ще почувства, че краката му са от памучна вата. Лъвските целувки рядко завършват невинно, така че е по-добре да не целувате лъвска целувка на първата си среща. Е, освен ако не бързаме да преминем на "по-високо ниво" ...

Дева

Девата е зодиакалното олицетворение на невинна принцеса, която жадува за обич, но смята, че това не е правилно. Нейните целувки са по-скоро се случват само когато никой не гледа.

Везни

Зодиакалните Везни имат романтична душа. Ако трябва да се стигне до целувка, е необходимо да е с чувство и подходящ декор. Ще бъде нежно, страстно и чувствено – Везните обичат такива комбинации.

Скорпион

Ако краката се въртят като памук около Лъв, тогава по време на целувка със Скорпион са възможни метафизични усещания. Това е най-чувственият знак на зодиака, който може да превърне обикновената целувка по бузата в еротична игра, пълна с напрежение и чувственост.

Стрелец

Зодиакалните Стрелец обичат да се целуват. Те не се страхуват от обществени места или семейни партита. А когато вземат партньора си, няма да го пуснат от прегръдката си дълги минути. 

Козирог

Козирогът разграничава два вида целувки: нежна целувка на публично място или когато партньорът му го отвежда от работа и дълбока, страстна целувка в спалнята, без която човекът от този знак не може да си представи секса.

Водолей

Водолеят експериментира, не обича да прави нещо по един и същи начин два пъти. Докато се целува, ще играе с езика ти, ще те целува с главата надолу, ще гризе едната устна, после другата. Ще бъде интересно, забавно, привързано, но по-скоро не страстно.

Риба

Рибите влагат много енергия и чувства в една целувка. Те могат да се целуват безкрайно, за предпочитане в здрач, на свещ или на лунна светлина.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес