Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жените от тези зодии мразят да чистят и в дома им винаги цари хаос

07 април 2022, 12:20 часа

Не всяка жена е перфектна домакиня, но все пак на всяка се налага да чисти и да се справя с домакинските задължения. 

Но жените от следните 3 зодии просто ненавиждат чистенето и за тях то е най-омразната дейност. Те не само не са чистници, но и не обичат да подреждат вещите в дома си. 

Тези 4 зодии ги очакват съдбоносни промени през АПРИЛ

Рак

За Раците домът е мястото, където събират сили. Но за да се скрият от житейските несгоди, те изобщо не се нуждаят от чист диван или блестящ от чистота дом. И поради факта, че мразят чистенето, жените от този знак винаги се срещат с приятелки навън.

Козирог

Тези ЗОДИИ са ангелите на зодиака

Козирозите се опитват да уверят всички, че обичат чистотата и се стараят да я поддържат в дома си. Но очевидно никой не им е обяснил как точно да почистват. 

Представителите на този знак често могат да изпаднат в следната ситуация - те ще забършат праха със същия парцал, с който са почистили мръсните си обувки и дори няма да се замислят за това. 

Стрелец

ЗОДИИТЕ които е задължително да имате в живота си, защото са страхотни

Домът на Стрелците е същински склад - в него има купчини мръсни дрехи, обувки и чинии. Не повече от 2 пъти в месеца  те отделят време за почистване. И все пак са склонни да се заемат с тази дейност, само ако очакват посещение от човек, който е скъп на сърцето им.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес