Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Имате много врагове: Силен ритуал с огледало, с който да им отвърнете

10 април 2023, 21:55 часа

Понякога животът ни поднася насън най-приятните изненади, които идват от недоброжелатели и врагове. Ако не можете да ги успокоите, тогава можете да им върнете негативността с помощта на прост ритуал.

Всеки човек може да има недоброжелатели и дори врагове, които са способни на подлост зад гърба си. Експертите препоръчват да използвате силен ритуал за връщане на злото на тези, които не могат да укротят гнева си и се опитват да плетат интриги. С негова помощ ще бъде възможно да огледате цялата негативност и да се предпазите от негативна енергия отвън.

Ритуалът започва с подготовката на огледалото. То се почиства с вода и сол, след което се покрива с тъмна кърпа, за да не отразява нищо. След залез се запалва бяла восъчна свещ, отваря се огледалото и се вглеждате в него през пламъка. След няколко минути се казва:

Тези зодии са заклети врагове в живота

„Виждам врагове, отразявам негативното от тях и им го връщам. Който дойде при мен със зло, нека сам да го изпита, да носи върху себе си злото бреме, сам да страда от гнева си.

Срещу огледалото се поставя друго, улавящо отражението на свещта. Важно е да се създаде коридор, в който няма да се отразява церемонията. След като коридорът е създаден, се казва:

„Заключвам твоите мисли, твоите чувства, заключвам твоята омраза, заключвам я между огледалата. Ще се лутате в своята неотрицателност, докато не се покаете, докато не признаете своята негативност пред себе си.

3 зодии трябва да се пазят от врагове до края на зимата на 2023 г.

След това свещите се гасят и на тъмно двете огледала се покриват с тъмен плат до сутринта.

След зазоряване двете огледала се измиват с вода и сол, като не се гледа повърхността им. Късчетата от свещи се изнасят от къщата.

В коридора се поставя по-малко огледало, така че да гледа към входната врата. Оставя се там за няколко часа.

Хората вярват, че така злото, което мислят по ваш адрес враговете ви, ще се върне към тях с пълна сила.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес