Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Характеристики на лицето, които издават високо либидо

31 май 2024, 14:44 часа

Възможно ли е да погледнем друг човек и да разберем неговия сексуален потенциал? Оказва се, че това не е трудно, ако знаете на какви външни признаци да обърнете внимание.

Защо някои хора предизвикват у нас привличане, а други са ни откровено неприятни, въпреки че от тях не е имало нищо лошо?

Този въпрос е интересувал хората още в древен Китай. Учените установили, че наред с други неща човек изпитва несъзнателно влечение към хора с определени черти на лицето. Така се появила науката физиогномика, която се използва в съвременното общество. Тя изучава външния вид и състоянието на външните белези на лицето и се превръща в един от популярните методи за определяне на типа личност на човека.

Можете да научите тайните на човека, от когото се интересувате, само като внимателно изучите веждите, очите, носа, устата и ушите. Подобна хитрост се използва широко от японските бизнесмени за сключване на контакти с надеждни партньори. В крайна сметка с помощта на физиогномиката е възможно да се определят много неща, например характер, темперамент, умствени качества и здравословно състояние. Тези знания ще бъдат полезни в личния живот. Ако сте в търсене на ярки взаимоотношения, тогава обърнете внимание на чертите, които издават повишено сексуално привличане.

Очи

Сексапилните личности имат големи очи с леко спуснати към слепоочието ъгълчета. Цветът на очите също е важен: колкото по-топъл е нюансът, толкова по-активен е човекът в леглото. Умелите любовници по-често са мъже и жени с кафяви очи. Темпераментните експериментатори са смятани и за зеленооки, само че са много взискателни към партньорите си и очакват от тях същия сексуален ентусиазъм.

Лекар обясни причините за намалено либидо в млада възраст

Нос

Големият и широк нос е признак за чувствена и енергична природа. Собствениците на орлови и гръцки носове с гърбица се смятат за най-добрите любовници. В леглото те са много страстни и неусетно усещат партньора. А кръглият нос с меки очертания показва, че собственикът му предпочита своите интереси пред нуждите на половинката си, затова либидото му е малко по-ниско от това на другите.

Устни

Като погледнете устата на човека, можете да разберете колко емоционален и чувствителен е той. Тези, които са освободени в леглото, имат забележимо по-пълни устни. Важно е да се вглеждате в долната устна, тя е показател за сексуалност. Ако тя е по-голяма от горната, значи имате страстна натура. Изпъкналата долна устна може да говори за прекомерно влечение към секса. Но противно на популярността на плътните устни, тънките устни също издават скрит потенциал. Тази форма в комбинация с гъсти вежди и широка челюст може да принадлежи на физически здрави хора със силна сексуална енергия.

Скули

Спомнете си за всички актьори или актриси, които смятате за секси, и ще забележите, че повечето от тях имат високи скули. Например Анджелина Джоли, Меган Фокс, Брад Пит, Антонио Бандерас и други. Такива хора много обичат горещите удоволствия, но са малко егоистични в леглото.

Най-добрите храни за високо либидо

Уши

Въпросът за красотата на пухкавите уши е спорен, но във факта, че собствениците им са много страстни, експертите не се съмняват. Освен това тази форма на ушите предсказва успешен и дълъг живот. Азиатските страни се придържат към тази философия и не бързат да ги намаляват с помощта на пластичната хирургия.

Вежди

Момичетата често променят формата им, но някои признаци все пак е трудно да бъдат скрити. Колкото по-дебели и тъмни са веждите, толкова по-сексуален е апетитът на човек. Това е особено забележимо при мъжете. И обратното, светлите и редки вежди говорят за слабо влечение към противоположния пол както при мъжете, така и при жените.
Още детайли

Вероятно сте забелязали, че тези, които имат ямички по бузите си, когато се усмихват, са много чаровни и привлекателни личности. Тази тяхна особеност говори за повишената им сексуалност.

Има и други едва забележими детайли - това са бенките. Учените смятат, че колкото повече бенки има един човек, толкова по-темпераментен е той и толкова по-често прави секс.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес