Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Есенен гардероб: 13 неща, които ще ви отърват от мисълта „Нямам какво да облека“

15 август 2024, 20:04 часа

С настъпването на есента модните тенденции предлагат разнообразие от стилове, от ярки токчета до футуристични маратонки. Въпреки това, за тези, които ценят рационалността при избора на дрехи, е важно да се съсредоточат върху основите, които ще ви помогнат да избегнете импулсивни покупки и винаги да имате правилния тоалет.

13 основни неща за есента, които вървят с всичко

1. Пуловер

В прохладните есенни дни не можете без топъл пуловер. Големият пуловер върви с всичко - от класически панталони с широки крачоли и дънки-бойфренди до плисирани поли и рокли от шифон. Изберете големи модели в живи цветове и естествени материали за максимален комфорт и стил.

2. Костюм

Завръщането към модата от 80-те години бе белязано от популярността на официалните костюми. През есента са популярни приглушени нюанси и тартан. Овърсайз сако и класически панталон могат да се комбинират поотделно, за да се създаде нова визия.

Удобни дрехи за есента – какво си заслужава да имате в гардероба си. Вижте последните тенденции

3. Класическо палто

Бежовите халати остават актуални, но през есента трябва да обърнете внимание на дълбоки изумрудени, винени и маслинени нюанси, за да добавите яркост към гардероба си.

4. Маратонки

Стилът за свободното време внася разнообразие в ежедневните маратонки. Грозните обувки и футуристичните модели могат лесно да се комбинират както с рокля от шифон, така и с бизнес костюм, добавяйки оригиналност на визията.

5. Деним

Денимът е не само дънки, но и якета, поли и ризи. В хладно време яке от овча кожа или изгорени дънки ще осигурят отлична защита срещу студа.

6. Шлифер

Класически бежов тренчкот с колан и еполети е универсална дреха, която се комбинира с всеки гардероб и създава стилна визия.

7. Мъжка чанта

Голяма и просторна чанта от кожа или велур е незаменим аксесоар. Практична и стилна, тя ще издържи всичко необходимо за ежедневието.

Кожа, овърсайз и дънки: Дизайнер определи най-модерните връхни дрехи за есента на 2023 г.

8. Карирано сако

Двуредно карирано сако е подходящо не само за офиса, но и за ежедневни изходи. Универсалният принт улеснява комбинирането с различни елементи от гардероба.

9. Рокля

Роклите, изработени от дебели тъкани, могат да се носят с деним или пуловери, за да създадете многослоен външен вид. Актуални остават и леките рокли от шифон и коприна, които придават нежност и елегантност.

10. Плисирана пола

Плисираната пола с миди дължина е класика, която е подходяща както за офиса, така и за излизане. Потърсете необичайни материали и стилове, за да се откроите от тълпата.

11. Гащеризон от плътен плат

Актуални през есента остават гащеризоните от деним и плътен памук. Тяхната практичност и стил ги правят чудесен избор за всеки повод.

12. Ниски  боти

Ботите се съчетават добре с дънки и рокли, като добавят стилен акцент и нотка западна визия.

13. Акцентен колан

Яркият колан с необичайна катарама е чудесен начин да подправите всяка визия. Широките кожени колани могат да се носят с големи пуловери и якета, добавяйки стилни акценти.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес