Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

12 съвета за Свети Валентин: Цветарски магазин LaRose споделят с вас

03 февруари 2021, 16:15 часа

Може да не ни държат краката в деня на влюбените, но ние винаги искаме да Ви помогнем да купите най-красивите букети за любимите си хора. Прочетете тези съвети от цветарски магазин LaRose и те ще ви помогнат с избора за 14 февруари.

1. Поръчайте цветята за Свети Валентин рано

Можете да изчакате до 14 февруари, за да купите това, което ни е останало, но по-добре поръчайте по-рано, за да сте сигурни, че ще направите най-добрия избор - особено, ако търсите нещо конкретно. Но не се притеснявайте, ние ще бъдем достатъчно подготвени през деня с много букети, готови да вземете и тръгнете.

2. Защо да избягвате цветя в супермаркетите

Супермаркетните цветя нанасят огромни щети на цветарските магазини, но има и други причини цветята им да не цъфтят както нашите. Може да струват малко по-евтино, но те са с много по-ниско качество от цветята, които продаваме. В супермаркета губят аромат, а имат и много по-кратък живот, защото най-вероятно са били отрязани преди седмици и оттогава са в хладилни складове. Също така ще бъде очевидно, че сте отделили същото количество мисли за партньора си, колкото и за това коя марка боб да купите!

3. Ако се колебаете, изберете по-опростен вариант

Някои хора смятат, че трябва да впечатлят с букети, натоварени с декорации, опаковки и дрънкулки - и очевидно ще ви продадем каквото искате. Но ние обичаме, когато цветята на Свети Валентин могат да говорят сами за себе си, без пълнеж - те са достатъчно великолепни и елегантни сами по себе си.

4. Подгответе своето любовно послание

Помислете какво искате да кажете на любимата си, преди да говорите с нас. Няма да Ви притесняваме, ако трябва да съберете мислите си за правилното романтично послание на място, но бихте могли да се подготвите предварително.

5. Помислете практично, ако изпращате цветя на работа

Получавате огромен букет на работа? Чудесен. Борите се с него до дома в натоварен обществен транспорт? Уведомете ни предварително и ще се постараем, цветята да са лесни за носене в чанта с дълга дръжка и да са опаковани, за да се предотврати разпадането или увреждането, докато вашата любима пътува към вкъщи същата вечер.

6. Изневерете на червените рози

Въпреки че червените рози са най-популярните цветя за Свети Валентин, не е нужно да оставате верни на тези традиционни видове. Някои цветарски магазини (не ние, разбира се!) всъщност държат розите в хладилници, за да бъдат извадени за продан в големия ден - така че когато бъдат продадени, да им остава малко живот. Гарантирайте си по-голяма свежест и уникалност - с пролетни цветя в прекрасни бледо розови цветове или наръч обикновени лалета, които можете лесно да откриете в цветарски магазин LaRose

7. Цветята са по-скъпи (но това не е наша вина!)

Вярно е, че цветята струват почти двойно повече около Свети Валентин, но, моля, не обвинявайте нас, цветарските магазини. Хората искат определени цветя по това време на годината (червени рози), което създава по-голямо търсене и се отразява в допълнителни разходи на всеки етап от цикъла на отглеждане и купуване. Производителите повишават цените и така се вдига и цената за крайният потребител.

8. Цветята имат различни значения

Цветята имат собствен език, така че можете да изберете цветчетата си в зависимост от това, което искате да кажете. Червените рози символизират романтиката, а лалетата символизират съвършената любов, но някои вярват, че има и цветя, които трябва да избягвате, ако сте суеверни: невенчета, които означават алчност и егоизъм; единични нарциси, което може да означава нещастие.

9. Ще се опитаме да предотвратим кихането и алергиите

Някои наситени с цветен прашец цветя, като лилиум, могат да бъдат неподходящи за склонните към алергии дами, както и силно ароматните цветове на зюмбюлите. Уведомете ни, ако поръчвате за някой, който е склонен да киха, и ние от цветарски магазин LaRose ще ви насочим към по-безопасни избори като лалета, гербери или разкошна орхидея.

10. Поръчка в друг регион? Сделка с цветар директно

Ако купувате за някой, който не живее наблизо, обадете се на местен цветар - или поръчайте чрез собствения му уебсайт. Ако използвате „щафета за цветари“ (услуга, която предава поръчки на местни цветари), те ще вземат процент от вашата сума и ще оставят действителния цветар с по-малък бюджет за вашия красив букет.

11. Проверете качеството на розите

Купете цветя за Свети Валентин от нашия цветарски магазин LaRose в София, Студентски град и ще се радваме да ви покажем най-добрия начин да проверите дали розите са свежи. Колкото по-стегната е частта, където листенцата се срещат с горната част на стъблото, толкова по-свежа е розата. Ако усетите, че това място е меко и нежно, това е знак за по-старо цвете, така че се пазете.

12. Стъблата мразят ножиците

Независимо дали работим върху флорални аранжировки за събития, сватби или партита или подготвяме цветя за магазина, има златно правило, което следваме. Тъпите ножици рискуват да смачкат цветното стъбло, което означава, че им е по-трудно да абсорбират вода. По-добре е да използвате остър, не назъбен нож или чифт много остри ножици за флористика. Отрежете няколко сантиметра от края на стъблото. Режете под ъгъл от 45 градуса, така че максималното количество вода да достигне до главата на цветето, след което го поставете във ваза.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес