Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Проблеми между две мафиотски групировки": Йоаким Каламарис за стрелбата с участието на българи в Гърция

19 август 2024, 07:54 часа • 4138 прочитания

"Проблеми между две мафиотски групировки". Така проф. Йоаким Каламарис коментира в сутрешния блок на бТВа стрелбата с участието на българи в Гърция.

Припомняме, че стрелба с участието на българи е станала в петък вечерта в заведение в курорта Ханиоти на остров Халкидики в Гърция. Първоначалната информация беше, че скандалът е възникнал заради забавена поръчка. 

"Това не е скандал само за една забавена поръчка. Медиите пишат различни неща, но фактически данните от полицията и прокуратурата сочат към проблеми между две мафиотски групировки. Дали е така, дали ще бъде накрая констатиран този факт, предстои да се види, но със сигурност се говори, че не е за забавяне на една поръчка", коментира Каламарис. 

Има още арестувани

Каламарис обясни, че вчера са арестувани още трима души, които са се укривали от гръцката полиция. "Има още един български гражданин, който бере душа в болницата", добави той. 

"За нас е един феномен в Гърция, което е стресиращо и притеснително. Ако не беше смъртта на един от най-красивите в света Ален Делон, би трябвало темата да продължава да грее на първите страници"ы коментира още Каламарис. ОЩЕ: Петима българи са арестувани при стрелбата в Гърция

 

 

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес