Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любовен триъгълник и наркотици: Двойно убийство край София

05 август 2023, 10:30 часа • 16726 прочитания

Екипи на Националната и Столичната полиция, както и полицията в Бургас разкриха двойно убийство в района на село Лозен. По случая вече има задържан.

На мястото на престъплението се извършва оглед. Едната жертва е момиче на 18 години, а втората - мъж на 34 години, информират от Софийската прокуратура. Заподозреният е задържан извън София.

По първоначална информация край село Лозен тази сутрин е намерено тялото на 18-годишно момиче, което вчера е било обявено за издирване. Край столичния квартал "Горубляне" е открито и тялото на въпросния мъж.

Още: След убийството на Димитър: Семейството на арестуваните близнаци напусна Цалапица

Заподозреният за убийствата е бил арестуван между Айтос и Бургас и вече е транспортиран към столицата. По неофициална информация у него е намерен боен пистолет, който е незаконно притежаван. Твърди се, че няма връзка между двамата убити, а само извършителят е един и същ, съобщава NOVA.

Част от версиите, по които се работи, са любовен триъгълник и наркотици. По случая са работили СДВР, Националната полиция и органите на реда в Бургас.

Задържаният - с висяща присъда

Според предварителна информация задържаният за престъплението край село Лозен има висящо дело за убийство по непредпазливост, пише "24 часа".

Делото е било заведено миналата година. Софийската районна прокуратура е искала постоянен арест, но съдът го е пуснал с подписка. След това от държавното обвинение не са протестирали случая.

Ивелин Стоянов
Ивелин Стоянов Отговорен редактор
Новините днес