Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Двоен удар с Gift Tube: Безплатен ваучер за още едно преживяване

14 октомври 2024, 12:22 часа • 1378 прочитания

Да подарим преживяване за рожден ден, Коледа или годишнина отдавна не е нещо необичайно. Все по-често предпочитаме емоционалните подаръци пред вещите, а гамата от приключения под формата на ваучер винаги ни изненадва с нещо ново. В платформата Gift Tube броят на активностите достига впечатляваща цифра - цели 900!

Освен че е удобно, изборът на изживяване е и приятна дейност. Особено когато всяка поръчка от gift-tube.com върви с допълнителен бонус.

Как се случва това?

Партньорската мрежа на Gift Tube е голяма и покрива целия спектър от забавления – от адреналинови усещания, през масажи, почивки, ресторанти, дегустации, арт и хоби занимания и какво ли още не. Това разнообразие позволява на Gift Tube да

предоставя ексклузивни подаръци към всяка поръчка, като начин да промотира партньорските услуги.

Вълнуващи подаръци в стилен цилиндър

Още с влизането си на пазара, преди 6 години, Gift Tube залага на креативни опаковки за своите предложения. Именно красивата външност е това, което още по-силно привлича вниманието на клиентите. Независимо дали го наричаме тубус, кен или цилиндър, това са 3 имена за една атрактивна и стилна опаковка. A Gift Tube я предоставят безплатно! Освен основния брандиран вариант, от една година се предлагат още четири специални стила – за влюбени, за търсачи на екстремни изживявания, за ценители на лукса и за специални поводи като сватба или годишнина.

Връщане на опаковката - специална награда

Ако сте получили подарък от Gift Tube в техния дизайнерски тубус, вероятно няма да искате да се разделите с него - той може да послужи като моливник, например. От компанията обаче насърчават своите клиенти да връщат кутиите за рециклиране и за повторна употреба. Вие помагате на природата, Gift Tube съдейства на вас - в замяна на върнатата опаковка ви подаряват награда и отстъпка. Можете да направите това на щанда на Gift Tube, който се намира в Парадайс Център или в офиса на компанията.

Тази есен: Kои са градските тенденции

След динамичното лято, изпълнено с вълнуващи полети с балон и водни забавления, есента ни кани в града, за да забавим темпото в по-спокойна атмосфера. Хората все повече търсят релаксиращите масажи, дегустации на вино и уиски, стаи със загадки, изискани ресторанти и уютни места за отдих. Интересът към артистични и хоби занимания като дърворезба, рисуване, грънчарство и стъклопис също нараства.

Старата, но златна класика - да се подаряват ваучери, с които всеки сам избира преживяванията си, остава най-удобното решение. То дава пълна свобода на получателя сам да реши какъв вид спомени да създаде. А Gift Tube обещава те да бъдат незабравими.

ул. Бачо Киро 5, вх. А; Бул. Черни Връх 100

https://www.gift-tube.com/ 

Евелина Георгиева
Евелина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес