Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ПП-ДБ станаха като Корнелия Нинова, да са разберем по мъжки, по женски, по джендърски (ВИДЕО)

13 септември 2024, 17:37 часа • 831 прочитания

ПП-ДБ станаха като Корнелия Нинова, да са разберем по мъжки, по женски, по джендърски. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Силистра. 

Думите му бяха във връзка с призива към него от страна на Асен Василев, който му каза да спре да се крие по храстите и да излезе мъжки да каже ще приеме ли антикорупционните закони по Плана за възстановяване. 

Той се пошегува, че като види Асеин Василев и се разтреперва. 

Борисов обърна внимание, че Планът за възстановяване е внесен от Томислав Дончев. "След 4 години някой се събудил сутринта и почва отново да призовава ГЕРБ - за какво? Да сменяме пола или да не сменяме пола. Три закона има такива - тях ли да подкрепим?", попита Борисов. 

Той призна, че с ПП-ДБ са правили прибързани неща, защото са били притискани от медиите и са приемали всичко, предложено от партньорите им. "Накрая за Конституцията, съдебната рефорнма, служебното правителство това, което сътворихме, само аз поех отговорност, а авторите им се скриха. Сега, за няколко дена да се приемат закони, които след това ще имат дълги последствия и не знаем какъв ще е изходът - това приключи", заяви Борисов. ОЩЕ: "Борисов да спре да се крие по храстите": Асен Василев с призив към ГЕРБ да се приемат антикорупционните закони (ВИДЕО)

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес