Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Заместникът на Десподов: Ще се боря да върнем Лудогорец в Шампионска лига

05 септември 2023, 12:52 часа • 1159 прочитания

Лудогорец обяви официално привличането на крилото Мунир Шуиар. 24-годишният футболист пристига при разградчани за заместник на продадения в ПАОК Кирил Десподов. Французинът с марокански корени бе свободен агент, след като договорът му с турския Истанбул Башакшехир изтече и не бе подновен.

Шуиар познава добре Лудогорец 

Самият футболист пък сподели, че основната му цел е спечелване на титлата в България, добро представяне в тазгодишното издание на Лигата на конференциите, както и връщането на Лудогорец в Шампионска лига. Мунир Шуиар допълни, че познава новия си тим от силното му представяне в Европа в последните сезони.

Добре дошъл, Мунир Шуиар! 🦅 Лудогорец постигна споразумение за привличането на френското крило Мунир Шуиар два дни...

Posted by PFC Ludogorets 1945 on Tuesday, September 5, 2023

Шуиар се прицели в шампионската титла 

"Много се вълнувам да направя следващата стъпка в кариерата си в Лудогорец. Познавам клуба от силното му представяне в евротурнирите през последните години. Надявам се заедно този сезон също да стигнем далеч в Лигата на Конференциите и отново да станем шампиони. А догодина ще се боря да върнем отбора в Шампионска Лига, защото клубът има качества да играе в най-силния европейски турнир", каза новото попълнение на "орлите".

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Вещае ли продажбата на Десподов края на хегемонията на Лудогорец?

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес