Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Всичко си е постарому: Лудогорец бие без проблем и е на върха в Първа лига (ВИДЕО)

21 септември 2024, 22:03 часа • 585 прочитания

Лудогорец постигна комфортен успех с 2:0 над Локомотив София в двубой от деветия кръг на Първа лига и оглави класирането с 22 точки - с 3 пред втория Левски. На "Хювефарма Арена" Спас Делев и Руан Круз бяха точни за "орлите" и донесоха победа преди мача от Лига Европа срещу Славия Прага.

Лудогорец подчини Локо София

Разградчани натиснаха от самото начало. "Железничарите" оцеляваха до 33-тата минута, когато с помощта и на късмет Спас Делев откри резултата. Преди почивката Круз и Камара пропиляха 100%-ови голови ситуации за "зелените". За втората част на терена се появи Рик Джонатан, на когото му бе нужен четвърт час, за да предостави прекрасна асистенция на Круз. 

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: Пред препълнени трибуни: ЦСКА взе своето срещу Берое, ВАР с "важна" роля в мача (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

Нападателят се възползва от нея и с глава удвои аванса на Лудогорец. В ответното нападение Селсо Рапосо бе много близо до намаляване на изоставането на Локо София, но не намери топката по най-добрия начин. Малко по-късно Сон излъга противник и шутира. Изстрелът му обаче срещна гредата. В заключителната фаза на мача удар на Йорданов се размина на сантиметри от целта.

ОЩЕ: Непослушният в Левски си е взел урока, ключов играч пропуска дербито със Славия (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес