Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вили Вуцов съсипа ЦСКА: Катастрофа! Да хвърлят пешкира! Ще се борят за топ 15

19 август 2024, 09:57 часа • 870 прочитания

Култовият български треньор Велислав Вуцов коментира в типичния си стил победата на Славия над ЦСКА. Според бившия наставник и футболист на "белите" "армейците" се намират в катастрофално състояние, в което трябва да хвърлят пешкира. Специалистът смята, че ако "червените" продължават така, ще се борят не за топ 5, за топ 15.

"Нито могат да тичат, нито могат да си я подават": Вуцов за ЦСКА

„В това състояние, в което е ЦСКА, ако си в бокса хвърляш пешкира и слизаш от ринга. Това е катастрофа. Те нито могат да тичат, нито могат да си я подават. А за тактическа идея и дисциплина, особено в последните минути, няма какво да говорим – безжалостна безпомощност. Само ритане и блъскане, без грам футбол", заяви Вуцов пред "Тема Спорт" след успеха на Славия срещу ЦСКА.

ВАР-ът на Actualno

"Армейците" щели да гонят не топ 5, а топ 15

"Второто полувреме смениха схемата – с трима в защита, мръднаха малко, десетина минути и дотам. Ако ЦСКА има претенции, за титла въобще не говоря, а да са в първата четворка, по този начин нямат шанс. Безидейна игра. Треньорът има май ще се окаже прав за топ пет. Ама така, ако я карат не топ пет, а топ 15 ще гонят. В Славия трябва да се гордеят с отбра си“, смята специалистът.

Славия трябваше да разгроми този безобразен отбор на ЦСКА

"В Славия трябва да съжаляват само за едно, единствено нещо, че пропуснаха да разгромят този безобразен отбор на ЦСКА. Изпуснаха поне 6-7 чисти положения. Вратарят Бусато ги спаси. Мачът бе спечелен не само тактически, но и технически. Славия надбягваше, надборваше ЦСКА, създаваше положения с лекота", гласеше част от мнението на Вили Вуцов.

ОЩЕ: Старата песен на нов глас: ЦСКА маха Томислав Стипич?

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес