Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Венци изригна: Феновете искаха по 100 лв. надник и до 11:30 се бяха натръшкали по пейките

08 октомври 2024, 16:40 часа • 747 прочитания

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов атакува остро феновете на тима. Босът на „белите“ обвини привържениците, че нищо не са дали на клуба, а напротив – изнесли са. Бизнесменът допълни, че е помолил феновете да помогнат за реновирането на стадиона, но те са му поискали по 100 лева надник, а „до 11:30 са се натръшкали по пейките“.

Венцеслав Стефанов бе категоричен, че иска в Славия да има ред и, че няма как феновете да ръководят клуба. Той допълни, че не иска столичани да „копират простотиите на някои други клубове“.

„Феновете нищо не са дали на клуба“

Венцеслав Стефанов

„Аз съм се родил до стадион “Славия”. На 7 години помагах на трудоваците с количките, когато се строеше стадионът. И разни напушени да седят и да викат какво ли не по мой адрес. И на всеки мач да плащам глоби – няма да стане. В Славия ще има ред. Винаги е било така. Няма да копираме простотиите на някои клубове. Феновете няма да ръководят клуба. Нищо не са дали за клуба“.

„Когато ги помолих да помогнат за реновацията на стадиона, феновете искаха по 50 лева надница, после по 100 лева. Накрая идваха с каси бири и до 11:30 се бяха натръшкали по пейките. Не искам такива фенове. Бил мутренски моя подход. Не това не е мутренски - искам да има ред. Не само, че феновете нищо не са допринесли, ами са и изнесли от клуба“, изригна Стефанов.

По време на пресконференцията си Венцеслав Стефанов захапа и Златомир Загорчич.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес