Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ужас за Генчев: Неизменен титуляр в Левски ляга под ножа

18 септември 2024, 10:59 часа • 927 прочитания

Треньорът на Левски Станислав Генчев получи много неприятни новини, след като стана ясно, че един от най-важните футболисти в състава му ще трябва да се подложи на операция. Става въпрос за 31-годишния дефанзивен полузащитник на „сините“ - Карлос Охене. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“.

Карлос Охене не може да пребори контузията в коляното

Както е известно, Карлос Охене е тормозен от травма в коляното и в последните седмици тренира със силни болки. Той се подлага на различни възстановителни процедури, които обаче не дават необходимия резултат. Поради тази причина той ще трябва да легне под ножа. Очаква се ганаецът да стисне зъби и да опита да доиграе есенния полусезон и да се подложи на операцията по време на зимната пауза.

Карлос Охене

ОЩЕ: Учителят се завърна! Времето за игрички в ЦСКА изтече

Охене впечатлява с представянето си

От началото на сезона Карлос Охене е много важна част от състава на Станислав Генчев и е неизменен титуляр. До момента 31-годишният полузащитник има на сметката си осем мача за Левски в Първа лига, в които се е отчел с едно попадение и е направил една асистенция. Заради травмата в коляното обаче той бе заменен принудително по време на последния мач на „сините“ срещу ЦСКА 1948.

Вчера пък стана ясно, че бъдещето на играч на Левски зависи само и единствено от него.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес