Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Турицов: Лудогорец искаше да прекрати мача и да спечели служебно (ВИДЕО)

30 април 2023, 23:32 часа
Реклама

Защитникът на ЦСКА Иван Турицов даде своето мнение след загубата от Лудогорец, която свали "червените" от върха в класирането. Срещата бе белязана от две прекъсвания на играта, като при едното двата тима бяха прибрани в съблекалните. Според Турицов, Лудогорец е искал да прекрати мача и да спечели служебно.

"Минимална липса на концентрация доведе до гола за Лудогорец. Говорихме много, че отбелязват голове от статични положения. Мисля, че бяхме добре подготвени до гола. Очаквах, че който вкара първи гола, ще спечели мача", започна Иван Турицов.

"Ако кажа, че прекъсването е причината, ще тръгна да се оправдавам. За мен странно решение, поздравявам Лудогорец. За мен беше нелогично. Те искаха да прекратят мача и да спечелят служебно. Виждал съм такова нещо в Турция и Гърция.

Това е нормално за балканските държави. Не знам какво се случи. Лудогорец се прибра, явно искаха да се прекрати мача. Не мога да кажа, че това е причината да допуснем гола", каза още Иван Турицов относно прекъсването на двубоя, което бе породено от хвърлени предмети срещу Кирил Десподов и страничния съдия.

Какво още каза Турицов - гледайте във видеото:

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес