Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тунчев: Когато победиш Левски или ЦСКА, това винаги остава в историята

24 август 2024, 21:09 часа • 1045 прочитания

Наставникът на Арда Кърджали Александър Тунчев коментира историческата победа над ЦСКА в Първа лига. Тимът от Кърджали спечели с 2:1, като това е първи успех над "червените" в историята на клуба. Тунчев бе доволен от победата, но и отчете, че неговият тим продължава да изпуска добри ситуации за гол.

Тунчев доволен от победата над ЦСКА, но не и от пропуските на Арда

"Няма как да не съм доволен с оглед на това, че победихме, че диктувахме темпото, че създавахме ситуации. Отбелязахме два гола, но от друга страна пропуснахме няколко положения, което можеше да ни коства победата", започна Александър Тунчев пред Diema Sport.

"През първото полувреме бяхме по-добрият отбор - категорично мога да го заявя. Можехме да решим още по-рано мача. Имаме проблеми при гостуванията. В предишния кръг срещу Спартак Варна стояхме добре, просто не успяхме да си отбележим положенията."

"Дано тази победа да ни вдъхне увереност и самочувствие. Когато победиш Левски, ЦСКА, това винаги остава в историята. Радвам се, че за първи път, и то под мое ръководство, Арда успя да победи ЦСКА", добави още Александър Тунчев.

Ето как се разви срещата Арда - ЦСКА (репортаж)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес