Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тунчев е доволен от постоянството на Арда, Керкез не смята, че Ботев е заслужавал да загуби (ВИДЕО)

23 септември 2024, 22:52 часа • 493 прочитания

Старши треньорите на Арда Кърджали и Ботев Пловдив - Александър Тунчев и Душан Керкез, дадоха своите мнение след победата на "небесносините" срещу "канарчетата" в двубой от деветия кръг на Първа лига. Наставникът на родопчани остана доволен от постоянството на възпитаниците си, а предводителят на "жълто-черните" не смята, че тимът му е заслужавал да загуби.

Тунчев е доволен от победа над Ботев

„Доста труден мач. Знаехме предварително, че се изправяне срещу добър отбор като Ботев Пловдив. Това ни беше замисълът и идеята преди мача – да не даваме празни пространства за бързите играчи на Ботев Пловдив и ако успеем да откраднем топката в противниковата половината се опитаме да реализираме гол”, коментира Тунчев успеха на Арда над Ботев.

В последните мачове ме радва, че държим едно ниво. Има какво още да желаем, нов последните мачове играхме на едно ниво, което ме радва. Благодаря на феновете, надявам се, че сме ги зарадвали”, каза още специалистът.

Керкез: Заслужавахме поне равенство

"Моите играчи имаха желание и с 10 човека създадохме добри ситуации. Не заслужавахме загубата, трябваше минимум равенство. Стават грешки, но главата горе и продължаваме. Трудни мачове предстоят. Арда е силен отбор и знаехме, че ще е сложно. Същото ще е срещу ЦСКА 1948. Трябва да се представим по-добре, да не правим такива грешки и да вкараме гол", заяви Душан Керкез.

ОЩЕ: Имало едно време: Кратка "синя" приказка за Вълка Райф и Оранжевия зеленчук

 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес