Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Трикратен шампион с Левски: Мило Борисов трябва да е президент, а Сираков - директор

27 септември 2024, 09:36 часа • 1079 прочитания

„Човек като Мило Борисов трябва да е президент на Левски, а Наско Сираков да е изпълнителен директор“. Това заяви трикратния шампион със „сините“ Петър Курдов. Бившият голмайстор говори пред колегите от „Тема спорт“ като коментира последните събития около българския гранд.

Както е известно, миналата седмица собственикът на генералния спонсор на Левски – Мило Борисов, влезе в Надзорния съвет на клуба. Петър Курдов бе категоричен, че бизнесменът трябва да бъде президент на „сините“, тъй като знае как да управлява. Той жегна и Наско Сираков като сподели, че няма как „някой да има акции само защото е еди-кой си“.

Мнението на Петър Курдов

Петър Курдов

„Преди го казах, посочете ми в глобален мащаб някой да има акции само защото е еди-кой си. Не мисля, че има такъв. Как да коментирам? Ще пресоля манджата и утре ще започна да слушам думи зад гърба си”.

“За мен президент на клуба трябва да е човек като Мило Борисов, който може да управлява, а Сираков да е изпълнителен директор, футболен човек, а не е само той. Има и други хора на „Герена“, които са в материята. Виждате, че и ЦСКА, и Ботев си имат мажоритарен собственик”, каза Курдов.

ОЩЕ: "Благодаря, Бойко" и Мило в Левски: Защо сега г-н Сираков? (ВИДЕО).

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес