Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Трибуните изпълнени, духът върнат: Феновете на ЦСКА вдъхновиха своите любимци срещу Локо София

17 септември 2024, 10:09 часа • 623 прочитания

В понеделник ЦСКА записа едва втората си победа от началото на сезона в Първа лига. "Армейците" постигнаха категоричен успех с 3:0 при визитата си на Локомотив София в последния двубой от 12-ия кръг. Джонатан Линдсет откри резултата в осмата минута, а до средата на първото полувреме Матиас Фаетон удвои. В 59-ата минута Годуин Коялипу сложи точка на спора. Това бе първи успех на тима от победата над Хебър във втория кръг на шампионата. 

ОЩЕ: Томаш е преобразил ЦСКА! "Армейците" прегазиха Локо София (ВИДЕО)

Феновете вдъхнаха сила на неуверения ЦСКА и го върнаха към победния път

Голямата новина за "червените" бе завръщането на феновете им на стадиона. Те бяха изпълнили до краен предел гостуващия сектор и вдъхновени от подкрепата им, техните любимци прекъснаха негативната си серия от 4 поредни загуби. ЦСКА остана без фенска подкрепа заради наказанието, което получи след евробаража с ЦСКА 1948 в края на миналия сезон, когато недоволни привърженици на "червените" нахлуха на терена и прекъснаха срещата.

Впечатлен от подкрепата на привържениците остана и последният голмайстор за вечерта - Годуин Коялипу. След срещата нападателят сподели: "Изключително съм впечатлен от феновете. Много съм щастлив да видя това. Не е случайно, че точно днес спечелихме и за нас беше удоволствие, благодарим на феновете."

В следващия кръг ЦСКА ще приеме тима на Берое в Благоевград. Въпреки успеха старши треньорът на ЦСКА Александър Томаш остана здраво стъпил на земята. Специалистът не скри задоволството си от резултата и заряда на публиката, но смята, че отборът му е много далеч от поставените цели.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес