Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Треньорът на Локо София сравни български нападател с Карим Бензема (ВИДЕО)

27 ноември 2023, 22:35 часа • 3855 прочитания

Старши треньорът на Локомотив София Данило Дончич даде своето мнение след равенството на столичните "железничари" с Левски в двубой от 18-ия кръг на Първа лига. Специалистът поздрави възпитаниците си и похвали нападателя Димитър Митков, когото сравни с Карим Бензема.

"Един от най-добрите ни мачове": Коментарът на Дончич

"Тази точка се усеща като успех. Това е един от най-добите ни мачове откакто съм аз начело. Абсолютно заслужена точка, с оглед показаното на терена. Можеше дори да победим, имахме доста пропуски, но поздравявам момчетата за себераздаването и желанието", каза Дончич след хикса между "сините" и Локо София.

ОЩЕ: Костов е разстроен: Краев вкарва гол и дори не се радва, много спорна дузпа (ВИДЕО)

Вар БФС Боби Михайлов

Според треньора Локо София играе добре с големите отбори

Искахме повече победата. Левски е силен отбор, от половин шанс бележат гол, но не се предадохме до края и това равенство ще ни вдигне самочувствието за двамата мача преди прекъсването. Когато пропускаш, е логично да ти вкарат. Това се случи на нас днес. Нашите момчета вярваха, че могат да спечелят точката. Показахме, че играем добре с големите отбори. Надявам да се борим за средата на таблицата, а оттам да търсим шанс за Европа", допълни той.

Суперлативи за Димитър Митков

Специалистът похвали и Димитър Митков, който вкара и двата гола. "Щастлив съм за него. Аз също съм бил нападател и работим много върху неговата игра - да си вдигне малко самочувствието. С него се шегувахме, че е новият Бензема. Има физика, качества, техника, има всичко. Добро момче е. Трябваха му тези попадения за самочувствие, дано да продължи да бележи", завърши треньорът на Локо София.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: Славия направи услуга на ЦСКА и удари Лудогорец в голово шоу (ВИДЕО)

 

Спортните рубрики на Спортни новини - Actualno.com вече са онлайн!🤩 ✍️Всяка седмица Ви очакват коментари, анализи,...

Публикувахте от Спортни новини - Actualno.com в Понеделник, 27 ноември 2023 г.
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес