Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Треньорът на Динамо Загреб: Интересен жребий, познаваме Лудогорец по-добре

05 август 2024, 18:10 часа • 840 прочитания

Треньорът на Динамо Загреб Сергей Якирович коментира жребия за плейофите за влизане в групите на Шампионска лига, който отреди неговият тим да се срещне с победителя от двойката Лудогорец – Карабах. Бившият халф на родния ЦСКА заяви, че познава по-добре „орлите“, отколкото азербайджанския отбор.

Якирович допълни, че тепърва той и щабът му ще разузнават Лудогорец и Карабах. Той бе категоричен, че основната цел пред Динамо Загреб е класиране в груповата фаза на Шампионска лига. Наставникът на хърватския гранд заяви, че шансовете това да се случи са 50 на 50.

„Амбициите са ясни – да играем в Шампионска лига“

Динамо Загреб ПАОК

„Мисля, че изтеглихме интересен жребий. Двата отбора ги познаваме по различен начин. Лудогорец повече, тъй като Динамо игра с тях преди. Карабах пък се проявиха отлично миналата година в Лига Европа и едва не изненадаха Байер Леверкузен. Ясно е, че ще ги следим, ще ги анализираме и с добър скаутинг ще се подготвим за това, което ни очаква“.

„Нашите амбиции са ясни - да играем в Шампионска лига. Смятам, че сега шансовете са 50:50. Първият ни мач ще е у дома и трябва да вземем предимство. Нищо няма да се реши след него. Направихме добра подготовка и започнахме вече сезона си. Имаме още два до тези срещи и с тях ще изчистим повечето неща. Надявам се да се подобрим още, за да сме спокойни за плейофните двубои“, каза бившият халф на ЦСКА.

Ако Лудогорец пък отпадне от Карабах, то "орлите" ще имат лесен съперник в плейофите на Лига Европа.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес