Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Треньорът на Арда: ЦСКА е притиснат до стената, този мач е всичко или нищо за тях

23 август 2024, 17:25 часа • 1002 прочитания

Треньорът на Арда Кърджали Александър Тунчев говори пред медиите преди утрешния двубой от шестия кръг на Първа лига срещу ЦСКА. Бившият защитник на „червените“ заяви, че в момента „армейците“ са притиснати до стената и този двубой е всичко или нищо за тях.

Тунчев сподели, че очаква много труден мач срещу ЦСКА с оглед на слабите резултати, които съперникът има от началото на сезона. Въпреки това младият специалист смята, че Арда може да се представи на доста добро ниво срещу „армейците“ и да вземе нещо от срещата.

„ЦСКА винаги е опасен“

Александър Тунчев

„Мач като всеки друг - срещу един от грандовете в българския футбол. Може би ЦСКА в момента не се намира в най-доброто си състояние. Тимът няма да има подкрепата на своите фенове, но ЦСКА винаги е опасен и ни предстои доста труден мач, с оглед и последните резултати“.

„Те са притиснати до стената. Нямам представа дали в историята е губил 3 поредни мача, така че този мач е всичко или нищо за ЦСКА. Ние започваме да придобиваме някакъв облик, който аз искам. Има още доста неща, върху които трябва да работим, но създадохме немалко ситуации, които да отбележим в последния мач“, каза Александър Тунчев.

По-рано днес бивша звезда на ЦСКА се предложи на Томислав Стипич.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес