Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тотален крах за ЦСКА: Историческа загуба сложи Стипич на дузпата (ВИДЕО)

24 август 2024, 20:56 часа • 2547 прочитания

Българският гранд ЦСКА претърпя тотален крах тази вечер, след като записа четвърта загуба в първите си пет мача от новия сезон в Първа лига. "Червените" отстъпиха на Арда Кърджали с 1:2 като гост в среща от шестия кръг. Победата е историческа за Арда, тъй като е първа над този съперник.

Арда записа историческа победа над ЦСКА

Още в 27-ата минута ЦСКА бе близо до това да изостане в резултата, но Густаво Бусато се превърна в герой за тима, спирайки Станислав Иванов. Добрата игра на Арда даде резултат в края на полувремето, когато Чинонсо Офор вкара в мрежата на "червените".

ОЩЕ: Остава ли Томислав Стипич в ЦСКА? Отговорът на треньора!

Малко преди двата отбора да се приберат за почивка, ЦСКА уцели греда. Християн Петров стреля с глава след центриране от корнер, но уцели страничния стълб. В 53-ата минута обаче Арда удвои аванса - точен за домакините бе халфът Иван Тилев.

Дебютен гол на Годин Коялипу не спаси "червените"

По-късно Бусато пак трябваше да спасява отбора си, а освен това Борислав Цонев уцели греда. ЦСКА успя да се върне в мача с дебютен гол на новото попълнение Годин Коялипу, който вкара в 85-ата минута. В продължението на мача "червените" бяха близо до изравнителен гол, но не се възползваха.

Приключи ли Томислав Стипич с ЦСКА?

Поражението постави старши треньора на "червените" Томислав Стипич на дузпата. ЦСКА спечели само три точки от възможни 15 в първите си пет мача, оставайки на 13-о място в класирането, а наставникът едва ли ще получи нов кредит на доверие от ръководството.

Дали ще се се стигне до раздяла с Томислав Стипич, следете спортната секция на Actualno.com!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес