Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Томаш бесен след загубата от Септември: Проблемът беше в нас!

05 октомври 2024, 20:05 часа • 882 прочитания

Старши треньорът на ЦСКА Александър Томаш не скри разочарованието си след издънката от Септември и разкритикува остро представянето на своя отбор. "Армейците" загубиха с 1:0 на стадион "Васил Левски", след като Бертран Фурие бе точен за гостите в 38-ата минута. Отборът на Септември показа добра игра в защита, а липсата на ритъм в състава на Томаш попречи на "червените" да се доберат поне до точка в мача.

Томаш с остри думи към представянето на отбора

"Проблемът беше на терена", заяви категорично Томаш. "Всички го видяха, няма какво да се оправдаваме. Проблемът беше в нас, това казах и на футболистите. Всеки един трябва да поеме отговорност за случилото се и да се осъзнае къде е. Много неприятна загуба."

Какво попречи на ЦСКА срещу Септември

Томаш ще очаква повече креативност в предни позиции в следващите срещи. Той каза още: "Почнахме мача по най-добрия начин. Пълен контрол, ситуация след ситуация, допуснахме контраатака отбелязаха ни гол и оттам нататък всичко приключи. Трябва да успяваме във всяка ситуация. Не съм доволен и от титулярите, и от резервите. Достатъчно хора имаме, които трябва да правят разлика."

Мачът бе смятан за задължителна победа за ЦСКА и със сигурност ще се отрази зле на ситуацията в отбора. В последния кръг "червените" отново изпуснаха точки, завършвайки наравно с Черно море. Сега за част от футболистите на Томаш предстои пауза за националните отбори, преди да се завърнат в клуба за Вечното дерби на 19 октомври. Седмици преди големия мач феновете на Левски и ЦСКА се обединиха в каузата, наречена живот.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес