Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Тенденциозно съдийство и прогнили ябълки": Скочиха срещу рефера, който ще свири на ЦСКА за Купата

26 октомври 2024, 12:03 часа • 889 прочитания

Ръководството на втородивизионния ОФК Беласица Петрич отправи остри критики по адрес на съдията Валентин Железов, който ще свири двубоя на ЦСКА с Добруджа за Купата на България. "Комитите" не са доволни от рефера, ръководил мача им с Несебър, завършил 0:0.

Беласица атакува остро Валентин Железов

"Главно действащо лице в 90-те минути се превърна бургаският рефер, който беше изпратен да свири мача на Бела със съседите му от Несебър. Тотално безобразното съдийство на рефера от А група беляза целия мач. Железов по всякакъв начин целеше да добута домакините до трите точки", написаха след срещата от Беласица.

Два дни по-късно петричани пуснаха нова публикация, в която уточняват, че са изчакали да видят каква оценка ще получи Железов. "Не само, че не получи слаба оценка, но и му беше даден престижен наряд – да ръководи 1/16 финала от турнира за купата на България Добруджа-ЦСКА.", гласи началото на поста.

ОЩЕ: ЦСКА обяви състоянието на Бусато - вратарят ще пропусне дербито с Лудогорец и още куп мачове

Беласица

"Как това тенденциозно съдийство бива оправдано?"

"Питаме се има ли смисъл изобщо от съдийски наблюдатели и хора, които да оценяват представянето на съдиите? Как това тенденциозно съдийство бива оправдано? Не е ли време отговорните хора да се изчистят от прогнилите ябълки и да тръгнем по наистина нов път? Затова ние няма да подадем официална жалба срещу това лице, защото смятаме, че няма смисъл да плащаме 500 лв. на съдийската комисия за резултат с предизвестен край!!!", обясняват "комитите".

Според тях има по-значими и стойностни неща от "затворническия надзирател Валентин Железов", а именно деца от школата, в които ще бъде инвестирано, вместо да се подава жалба.

ОЩЕ: "Беше иху, сега ще е тихо!": Левски се сгромоляса срещу Берое на "Герена"

Официална позиция от ОФК Беласица! Нарочно изчакахме да видим как ще бъде оценен съдията от последния ни мач Валентин...

Posted by ОФК "Беласица" Петрич /official/ on Saturday, October 26, 2024
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес