Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След травмата в петата: Низвергнатият скъп играч на ЦСКА пак се контузил

16 септември 2024, 14:02 часа • 9275 прочитания

Старши треньорът на дублиращия отбор на ЦСКА Владимир Манчев даде интервю след равенството на "армейците" 0:0 при визитата на Монтана. Специалистът разкри, че бившият капитан на първия тим на "червените" Амос Юга се е контузил.

Амос Юга е контузен

"Амос Юга има някаква контузия и затова не е с нас. Като се възстанови, ще мога да разчитам отново на него. Но за нас е важно да развиваме младите момчета от школата и точно затова е направен този отбор, в него да трупат минути и да са готови при нужда да бъдат качени в първия тим. А кой и кога – за това думата ще има Александър Томаш“, заяви Манчев за „Тема Спорт“.

ОЩЕ: "Пас към миналото": Казанската афера - измамата на века, която провали Левски срещу ЦСКА

ВАР-ът на Actualno

Сагата между ЦСКА и Юга

Припомняме, че халфът е отлъчен от първия състав на ЦСКА, въпреки че има договор до 2026 година. В началото на сезона ръководството на клуба и тогавашният треньор Томислав Стипич казваха, че Юга имал контузия в петата, но самият футболист опроверга тази информация. Голяма неустойка пък не позволява на "армейците" да прекратят договора на африканеца, чиято заплата по медийна публикации е над 50 000 лева (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес