Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След няма и 3 месеца: Лудогорец продава защитник в Турция?

12 септември 2024, 13:10 часа • 788 прочитания

13-кратният шампион на България Лудогорец преговаря за продажбата на едно от летните си попълнения. Става въпрос за защитника Едвин Куртулуш, който е желан от турския елитен тим Хатайспор, съобщава каналът "Transer Merkezi", цитиран от dsport.

Лудогорец продава Куртулуш след едва 3 месеца?

Според информациите, Лудогорец и Хатайспор водят разговори за потенциалния трансфер, който трябва да се случи най-късно до петък, когато затваря трансферният прозорец в Турция. Интересът на турския тим е сериозен, като предстои да стане ясно дали ще се стигне до сделка.

Едвин Куртулуш

"Орлите" привлякоха шведския национал в края на юни срещу 1,5 млн. евро

Куртулуш бе официално привлечен в Лудогорец на 22 юни. По-малко от три месеца след акостирането си в Разград националът на Швеция може да поеме към друг отбор. За него Лудогорец плати 1,5 млн. евро на шведския Хамарби.

24-годишният Куртулуш има 9 мача за Лудогорец във всички турнири. В Хатайспор вярват, че защитникът може да стабилизира отбраната на тима, която е допуснала девет гола в четири мача от началото на сезона. Турският тим е предпоследен в турската Суперлига със само 1 точка.

Междувременно стана ясно, че Лудогорец се е прицелил в румънски национал, който може да подсили отбора в отбрана.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес