Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След като уволни Стипич: ЦСКА води преговори с бивш треньор на Лудогорец

26 август 2024, 10:13 часа • 3895 прочитания

Ръководството на ЦСКА води преговори с Ивайло Петев, твърди в. "Мач Телеграф". Столичният гранд е в търсене на нов старши треньор на мъжкия отбор, след като взе решение да се раздели с назначения през лятото хърватски специалист Томислав Стипич.

Ивайло Петев наследява Стипич в ЦСКА?

ЦСКА стартира сезона с четири загуби в първите си пет мача в първенството, което доведе до уволнението на Стипич. Сега "червените" са влезли в контакт с бившия треньор на Лудогорец, като дори са получили принципно съгласие от треньора.

"Червените" получиха отказ от Александър Томаш

Сега обаче ръководството на "червените" и Петев трябва да обсъдят детайлите по евентуалния договор между двете страни. ЦСКА имаше интерес и към старши треньора на Спартак Варна Александър Томаш, но той е отклонил офертата, за да продължи работата си при "соколите".

Ивайло Петев

Визитката на Ивайло Петев - лоши спомени от Левски заради симпатии към ЦСКА

Ивайло Петев е бивш национален селекционер на България и Босна и Херцеговина, като е водил и клубовете на кипърските АЕК Лимасол и Омония Никозия, полския Ягелония, хърватския Динамо Загреб и румънския Университатя Крайова.

Петев бе за кратко начело и на Левски, но бе безпрецедентно съблечен от фенове на "сините" при представянето си на "Герена". Причината за действията на привържениците бе това, че по-рано Ивайло Петев бе признал симпатиите си към отбора на ЦСКА.

ОЩЕ: "Гриша Ганчев има два огромни гряха към ЦСКА"

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес