Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сираков спази обещание в Левски, но и непредвиден трансфер изненада Генчев

09 септември 2024, 13:01 часа • 16950 прочитания

Наставникът на Левски Станислав Генчев призна, че ръководството на клуба, в лицето на мажоритарния собственик Наско Сираков и изпълнителния директор Даниел Боримиров, си е спазило на 100% обещанието за бройката на новопривлечените футболисти. Генчев е доволен, че е бил подсилен на всяка една позиция, която е искал.

Ръководството на Левски подсили Генчев на всяка една позиция

"Селекцията протече според очакванията, които имах. Това, което бяхме говорили с ръководството за бройката на привлечените футболисти, беше изпълнено на 100%. На всяка една позиция, която аз исках да бъдат привлечени футболисти, бяха привлечени", заяви Станислав Генчев в интервю за vasilkolev.com.

"По отношение на стиковането имаме нужда от още време и работа, за да станат нещата така, както на нас ни се иска. Но не мога да кажа, че нещо от това е било по-трудно или по-лесно от очакваното. Ясно, че работата е доста трудоемка", добави още той. И призна, че е останан изненадан от непредвидения трансфер на Пламен Андреев.

Пламен Андреев и Даниел Боримиров

Трансферът на Пламен Андреев - изненадващ и непредвиден за треньора

"Винаги когато се работи с живи хора излизат някакви непредвидени неща. Пример е трансферът на Пламен Андреев. Аз вече казах, че той малко ни изненада и ще се наложи да реагираме бързо. Но това е част от работата на всеки един професионален треньор", коментира Генчев за продажбата на Андреев на нидерландския Фейенорд.

ОЩЕ: Тревога в Левски: Станислав Генчев притеснен от поредна контузия на "Герена"

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес