Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шеф в ЦСКА: Знаем, че търпението към нас се изчерпва, следващите 2 мача са определящи

20 август 2024, 09:33 часа • 928 прочитания

Един от изпълнителните директори на ЦСКА Стоян Орманджиев коментира слабото представяне на отбора от началото на сезона. Той говори пред колегите от „Тема спорт“ като заяви, че той и останалите в оперативното ръководство на „армейците“ знаят, че търпението към тях се изчерпва.

Както е известно, ЦСКА стартира по трагичен начин сезона в Първа лига като записа три загуби в 4 мача. Това изнерви всички в „червената“ общност и шефовете са наясно с трудната ситуация, в която се намират. Орманджиев сподели, че именно следващите 2 мача на отбора ще се определящи за бъдещето на треньора и ръководството. Този уикенд ЦСКА гостува на Арда, а след седмица приема Ботев Пловдив.

Какво каза Стоян Орманджиев

ЦСКА

„Наясно сме с лошите резултати и слабата игра, от което всички ни боли. Работим обаче на максимални обороти това да се промени и сме уверени, че ще успеем да изградим силен и стойностен отбор. Колкото до треньорската рокада – не смятаме за редно след едва 2 месеца и 4 мача да даваме крайни оценки на работата на треньора”.

„Това е дългосрочен процес, в който ние започнахме да градим всичко от основата. Трудно е за кратък период от време да стигнем до върха на къщата. Вече ви казах – ние знаехме, че в началото ще страдаме. Гоним изграждането на една стабилна основа, което става бавно. Допускаме грешки и го осъзнаваме. Феновете са ядосани – и това осъзнаваме. Разбираемо е. Знаем, че и търпението към нас се изчерпва”.

„Но работим честно и отговорно, понасяме много критика, което изисква голяма воля и търпение, но го правим в името на ЦСКА. Защото ни е болно всяка година да има големи очаквания и после големи разочарования. Пътят е дълъг и не би следвало в самото му начало да даваме крайни оценки. Въпреки това сме наясно, че следващите два мача ще са определящи, независимо дали ни харесва или не“, каза босът на „червените“.

Още вчера пък стана ясно, че ръководството на ЦСКА е поставило ултиматум на Томислав Стипич.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес