Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шеф на Лудогорец: Често тръгваме трудно в първенството, виждам ентусиазма в ЦСКА

20 юли 2024, 18:50 часа • 942 прочитания

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира предстоящия мач на „орлите“ с ЦСКА от първия кръг на Първа лига. Дербито между двата тима е утре от 21:15 часа на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград.

Директорът на Лудогорец сподели, че в последните години тимът тръгва трудно в българското първенство и поради тази причина момчетата на Георги Дерменджиев ще бъдат пределно мотивирани да вземат трите точки. Ангел Петричев допълни, че вижда ентусиазма, който е обхванал „червените“ и селекцията, която се подготвя от столичани.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Евро 2024 свърши, време е за Първа лига

„Липсата на фенове е минус за футбола“

Ангел Петричев Спас Делев

„Определено много често тръгваме трудно в българското първенство и европейските клубни турнири. Този съперник е от най-именитите в българското първенство и като такъв предполагам, че нашите футболисти ще бъдат максимално мотивирани да изиграят този мач. Очаква се едно сериозно дерби за българските стандарти. Колегите от ЦСКА надграждат, има при тях една еуфория, ние също ще се постараем да се подготвим за този мач и се надявам зрителите да бъдат доволни“.

„При всички случаи липсата на фенове от каквото и да е естество, винаги е минус за футбола. Ние сме отбор, който умее да играе пред пълни трибуни, много пъти сме го доказвали. Надигравали сме се с европейски грандове с публика от порядъка на 60 000. За нас присъствието на публика по трибуните е плюс. Няма да се отрази добре на мача липсата на фенове на ЦСКА“.

ЦСКА Лудогорец Матиас Фаетон

„Когато има привърженици и на двата отбора, се създава по-различна атмосфера, идва по-голям заряд. Мисля, че това няма да е добре и за двата отбора. Виждам ентусиазма в ЦСКА с новото ръководство, чувам за селекция, че подготвят колегите“, каза Петричев.

Вчера пък треньорът на ЦСКА Томислав Стипич заяви, че Лудогорец има своите слабости.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес