Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Преди дербито: Резилът срещу Септември не повлиял на ЦСКА, ас на Левски иска да остане в тима

17 октомври 2024, 15:32 часа • 736 прочитания

Полузащитникът на ЦСКА Марселино Кареасо и атакуващият състезател на Левски Евертон Бала дадоха интервюта преди Вечното дерби, което ще се проведе на 19 октомври. Халфът на "армейците" твърди, че загубата от Септември не е повлияла при подготовката на "червените" за двубоя със "сините". От своя страна възпитаникът на Станислав Генчев изрази ясно намерение да остане в тима.

Марселино Кареасо: Каквото и да става, трябва да победим Левски

"Загубата срещу Септември беше много тежка. Както всички знаем, ние сме ЦСКА и винаги трябва да побеждаваме, разбирате ли? Но както знаете, това е футбол. Тази загуба не се отрази на тренировките преди мача срещу Левски, защото и без това ние сме изключително съсредоточени да се подготвим добре. Винаги искам да играя в дербитата, а дербитата се печелят. Каквото и да става, трябва да победим, останалото е без значение", каза Кареасо в интервю за Дарик Радио и dsport.

ОЩЕ: Томаш иска "огледална" тактика срещу Левски, но е зависим от контузени играчи

Евертон Бала

Евертон Бала иска да остане в Левски за постоянно

За същите медии Бала заяви: "Нямам никакви съмнения, че искам постоянен договор с Левски. Дойдох тук под наем, но искам да остана! Ако е възможно една година, две, три... Зависи от Левски, но аз се чувствам много добре. България ми хареса и София. Моята съпруга също се чувства много добре тук. За мен колкото повече остана тук е добре."

ОЩЕ: Майкъла даде точна прогноза за Левски-ЦСКА и критикува "армейците"

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес