Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Поредно поражение, поредно извинение: ЦСКА утешава феновете си с познати от Левски фрази

20 октомври 2024, 13:14 часа • 1073 прочитания

И в ЦСКА настъпи моментът за философски размисли и извинения към феновете, подобни на тези, които наскоро видяхме и от "Герена". След поредната загуба, този път във Вечното дерби, "червените" опитаха да смекчат недоволството с клиширани фрази.

От ЦСКА опитват да повдигнат духа на феновете

"Червените" записаха седмото си поражение от началото на сезона при загубата с Левски във Вечното дерби. В събота "сините" победиха с гол на Кристиан Макун в заключителните минути на мача, а както Сираков се изказа, през второто полувреме имаше само един отбор на терена и той залсужено спечели. От ЦСКА излязоха с кратък пост в социалните мрежи, с който опитаха да се извинят на феновете си. Естествено и да им благодарят за подкрепата.

"Губиш битката, само ако не участваш в нея. Благодарим за подкрепата!", написаха "армейците" след седмата загуба от началото на сезона и трета такава под ръководството на Томаш.

Подобни думи видяхме и от Левски, когато преди две седмици "сините" загубиха от Ботев Пловдив с 0:1. В социалните си мрежи те написаха: "Не пада само този, който не се е издигнал нагоре."

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес