Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

По искане на Генчев: Левски опитва да вземе вратар, играл с Лудогорец в Шампионска лига

06 юни 2024, 10:24 часа
Реклама

Левски ще опита да привлече вратар, играл с Лудогорец в Шампионска лига. Става въпрос за 36-годишния канадски национал Милан Борян. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“. Според информациите за привличането на опитния страж настоява лично новият треньор на „сините“ Станислав Генчев.

Милан Борян е собственост на Цървена звезда

Милан Борян е собственост на Цървена звезда, но в момента е под наем в Слован Братислава. Договорът му за преотстъпване изтича и той ще трябва да се завърне в белградския гранд. Борян има контракт със Звезда до лятото на 2026-та, но все още не е ясно дали ще го изпълни, тъй като има възможност споразумението да бъде прекратено по взаимно съгласие. Дори и договорът на стража със сръбския тим да не бъде скъсан, Левски има шанс да го вземе поне под наем.

Милан Борян

Борян и Генчев се познават отлично

Милан Борян и Станислав Генчев се познават отлично от времето, в което и двамата работиха в Лудогорец. Стражът пристигна на „Хювефарма Арена“ през лятото на 2014-та като остана в тима до 2017-та. По това време Генчев бе помощник треньор при разградчани. Сега младият специалист иска да вземе вратаря, за да повиши конкуренцията под рамката на Левски.

Вчера пък Левски продаде Хосе Кордоба в Англия.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес