Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пламен Андреев подписа нов договор с Левски

16 юли 2024, 16:15 часа • 621 прочитания

Вратарят на Левски Пламен Андреев подписа нов договор с клуба. Новината бе съобщена официално от „сините“. Днес 19-годишният страж парафира споразумението си със столичния гранд заедно с изпълнителния директор на клуба Даниел Боримиров.

Новият договор на Пламен Андреев е до лятото на 2026-та

Пламен Андреев имаше договор с Левски до следващото лято. Това означаваше, че през зимата той може да започне преговори с всеки друг отбор, където да премине без пари, веднага щом контрактът му изтече. Новото споразумение на стража ще го задържи на „Герена“ до 30 юни 2026-та.

✍️„ПФК Левски“ удължи договора на вратаря Пламен Андреев. Срокът на контракта е до лятото на 2026 година. 🔵Юношата на...

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Tuesday, July 16, 2024

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Евро 2024 свърши, време е за Първа лига

19-годишният вратар има близо 100 мача за Левски

Андреев е юноша на Левски като дебютира за тима в края на май 2021-ва при победата с 2:1 над Черно море. До момента младежкият национал на България има на сметката си общо 84 двубоя за „сините“, в които е успял да опази мрежата си „суха“ 49 пъти. Според авторитетния сайт „Transfermarkt“ цената на Андреев е 2 милиона евро.

По-рано днес стана ясно, че мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков е привикал халф на разговор и го е заплашил с тежко наказание.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес