Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

От Левски направили достатъчно: Бъдещето на Ел Джемили зависи от самия него

17 септември 2024, 11:49 часа • 2659 прочитания

Халфът на "сините" Джавад ел Джемили остана извън групата на Левски за последния им мач срещу ЦСКА 1948, а причината не бе контузия, както се твърдеше в началото, а треньорско решение на Станислав Генчев. След срещата 43-годишният специалист коментира, че играчът не е бил готов да влезе в игра. "Тема Спорт" обаче информира, че причината за изваждането на испанеца е лошата му форма, както и пренебрежителното му отношение към тренировъчния процес.

Бъдещето на Ел Джемили в Левски под въпрос

Днес от ръководството на клуба са категорични - този път прошка няма да има! Ел Джемили ще продължи да гледа мачовете отстрани, докато не си изчисти главата. По информация на "Мач Телеграф" няма да има нова среща между футболиста, треньори и шефове, на която различните страни да изгладят отношенията си. "Направихме достатъчно", категорични са от Левски. Сега зависи от самия играч дали иска отново да се завърне в титулярния състав, където всички искат да го видят или напълно ще бъде зачеркнат от плановете на Генчев. 

Станислав Генчев

Отношението на Ел Джемили не се харесва на новия треньор на "сините"

Ел Джемили е сред най-добрите футболисти на "Герена", но представянето му през новия сезон не е на нивото, което се очаква. Той не започна добре под ръководството на новия треньор, като дори се смяташе, че може да се стигне до продажба. Последва разговор с мажоритарния собственик Наско Сираков, като за халфа имаше опасност да бъде пратен и във втория отбор на "сините".

Но изглежда срещата не даде голям резултат, тъй като по време на контролата срещу Ботев Враца през паузата за националните отбори, испанецът показа своята пренебрежителност относно мача и тренировъчния процес. Това не се понрави на Станислав Генчев и сега Ел Джемили ще трябва да се бори за доверието му, ако иска да се завърне в състава.

Това не е първият случай, в който името на Ел Джемили е замесено в скандал в редиците на "сините". През август месец имаше информация за вътрешен конфликт между помощник-треньора Живко Миланов и футболиста.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес