Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Огромна заплата държи Юга в ЦСКА, „любимецът“ на феновете прибирал по 60 бона месечно?

26 юни 2024, 11:47 часа • 1398 прочитания

Огромна заплата държи Амос Юга в ЦСКА. Това разкриха колегите от „Тема спорт“. Според информациите националът на Централноафриканската република се разписва срещу 30 хиляди евро месечно, което е около 60 000 лева. Именно поради тази причина „червените“ не могат толкова лесно да се разделят с него.

Юга има договор с ЦСКА до 2026-та

Както е известно, през миналата година Амос Юга преподписа договора си с ЦСКА до лятото на 2026-та. Решението на тогавашното ръководство бе меко казано изненадващо, тъй като дефанзивният полузащитник вече бе прехвърлил 30-те.

Амос Юга

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: В ЦСКА май пак си "играйкат", напук на големите заявки

ЦСКА ще трябва да плати сериозна неустойка

Именно този контракт в момента държи футболиста в състава на „червените“. Причината е, че договорът на Амос Юга е „железен“, и ако от ЦСКА решат да го прекратят ще трябва да платят сериозна неустойка. Вариантът пред шефовете на „червените“ е да потърсят нов отбор на халфа, в който да бъде трансфериран срещу нищожна сума.

Юга неведнъж е вбесявал феновете

Фенове на ЦСКА

Амос Юга е един от най-недолюбваните футболисти на ЦСКА от феновете на „червените“. В последните години полузащитникът неведнъж си навлече гнева на привържениците със слабото си представяне. Затова и голяма част от феновете на „армейците“ призовават той да бъде разкаран от отбора.

Вчера пък желан от ЦСКА се събра с Роналдо в Ростов.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес