Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Обрат на „Герена“: Левски предлага нови договори на нарочени за гонене

13 август 2024, 10:13 часа • 556 прочитания

Ръководството на Левски възнамерява да предложи нови договори на двама полузащитници, които преди два месеца бяха нарочени за гонене. Става въпрос за Карлос Охене и Асими Фадига. Това разкриха колегите от „Тема спорт“.

Охене и Фадига бяха „пътници“ преди 2 месеца

Както е известно, преди началото на новия сезон се заговори, че Охене и Фадига не попадат в плановете на Станислав Генчев за развитие на Левски. Шефовете на „сините“ дори започнаха да търсят варианти как да ги освободят – намиране на нов отбор, разтрогване на договора или отдаване под наем.

Карлос Охене

Двамата се вписаха отлично в схемата на Генчев

В крайна сметка Охене и Фадига се вписаха отлично в схемата на Генчев и са двама от най-силно представящите се играчи в състава на Левски. Френският халф дори успя да измести Марин Петков от титулярната позиция зад нападателя и до момента има 3 гола от старта на сезона.

Договорите на Охене и Фадига изтичат

Асими Фадига

Охене и Фадига имат договори с Левски до края на настоящата кампания. Ръководството на Левски възнамерява да удължи контрактите им, за да не се стигне до ситуация, в която да ги изпусне без пари през лятото. Очаква Фадига да получи предложение за нов 2-годишен договор, докато споразумението, което ще бъде дадено на Охене ще е за една година.

ОЩЕ: "Пас към миналото": Гара Дембеле или Мустафа Сангаре - кой стартира по-добре в Левски?

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес