Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Непослушният в Левски си е взел урока, ключов играч пропуска дербито със Славия (ВИДЕО)

21 септември 2024, 16:04 часа • 811 прочитания

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев говори на пресконференция преди столичното дерби между "сините" и Славия от деветия кръг на Първа лига. От думите му стана ясно, че Джавад Ел Джемили си е взел поука, след като не бе в групата за миналия мач, а Карлос Охене ще пропусне утрешния сблъсък.

Охене няма да играе срещу Славия, Ел Джемили се е вразумил

"Състоянието на Карлос Охене се подобрява, но едва ли ще може да вземе участие в утрешния мач, за наше съжаление. Защото той e много важен за нас. Състоянието на Асен Митков и Лима се подобрява, но те също остават извън групата за мача. Други сериозни проблеми няма, започна Генчев пресконференцията си.

ОЩЕ: Месец преди изборите: Наско Сираков отчете ролята на Бойко Борисов за "Герена"

ВАР-ът на Actualno

Метаморфозата на Ел Джемили

"Миналата седмица Джавад Ел Джемили не попадна в групата, защото не беше готов за мача. Като казах, че не беше готов, имах предвид цялостното му отношение към тренировъчния процес. Беше доста разконцентриран и това влияеше зле и на съотборниците му и това беше причината да не е в групата. През тази седмица тренира доста добре, надявам се и днес да задържи същото ниво на тренировки, за да попадне в групата и евентуално да ни помогне да излезем победители", обясни специалистът, който допълни, че Кристиан Макун е готов да стартира титуляр, но не и да изиграе 90 минути.

Целта пред Генчев: Левски - шампион!

Треньорът за пореден път заяви, че целта пред Левски е да стане шампион и да спечели Купата. Като основен конкурент Станислав Генчев посочи Лудогорец и не скри, че играта на Ботев Пловдив, ЦСКА 1948 и Черно море също му харесва.  Наставникът на "сините" похвали и състава на Славия, който по думите му изобщо не е тим за подценяване.

ОЩЕ: Далеч от "Герена", но с Левски в сърцето: Борислав Рупанов блести в Първа лига (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес