Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Не успяхме да я ритнем във вратата": Причината Лудогорец да не вкара на Арда

22 октомври 2023, 22:04 часа • 2888 прочитания

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев заяви, че равенството срещу Арда в Кърджали не е справедлив резултат. Специалистът вярва, че неговият отбор е играл по-добре и е заслужавал да стигне до победата, но в крайна сметка двата тима си поделиха точките след нулево реми.

Петев доволен от играта, но не и от резултата

"Не мисля, че резултатът е справедлив. Не мога да бъда недоволен от играта ни. Създадохме през първото полувреме по-чисти ситуации и можеше да водим 2:0. Отборът игра добре, имаше ситуации, но разликата е, че не успяхме да я ритнем във вратата", каза Петев.

Ивайло Петев

"Всичките 90 минути стояхме стабилно. Сбъркахме в 2-3 ситуации и позволихме да ни създадат положения. Когато търсиш победата на всяка цена, е логично. Изиграхме, пак казвам, добър мач", добави още наставникът на "орлите".

"Има какво да се желае, но до голяма степен хората, които започнаха, играха на ниво. Не мога да бъда недоволен, но щом сме завършили 0:0, нещо не стига. Трябва да продължим да работим в тази насока. Един мач се решава от головете. Жалко е, че не успяхме да реализираме чистите си ситуации", завърши той.

Грешката на Лудогорец отдалечи "зелените" от ЦСКА и Левски в подреждането в Първа лига.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес