Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Наско Сираков спази думата си: Генчев получи пълната власт в Левски

21 август 2024, 22:40 часа • 2848 прочитания

Наставникът на Левски Станислав Генчев призна, че ръководството на клуба начело с Наско Сираков е спазило думата си към него - и той е получил пълната спортно-техническа власт в клуба. Генчев носи пълна отговорност за селекцията на отбора, като именно той подбира кои играчи да бъдат привлечени в състава му.

Станислав Генчев взе пълната спортно-техническа власт в Левски

"Това, което се уговорихме в началото (с ръководството на Левски - б.р.), всичко се спазва на 100 процента. Всичко е според очакванията. Това, което се договорихме, че аз ще нося отговорност за селекцията, че изцяло аз определям кои футболисти ще се привлекат, кои ще напуснат отбора", каза Генчев в предаването "Домът на футбола" по Diema Sport.

Вар-ът на Actualno: Левски, пушилка по пушилка огън не става

Левски спазва уговорката си с Генчев на 100 процента

"Всички, които пристигнаха са много добри футболисти, на някои им трябва повече време, синята фланелка тежи, важното е да са силни психически. Като цяло съм напълно доволен от селекцията", заяви още Станислав Генчев, който тръгна с четири шампионатни победи през новия сезон, но и една загуба от Лудогорец.

"Направили сме 3-4 победи, това е съвсем нормално с оглед на програмата. А и загубата с Лудогорец няма да промени работата ни. Колкото и странно да изглежда, за мен мачът с Лудогорец беше по-добър, за разлика от този с Крумовград", коментира Генчев, който смята, че един удар е направил разликата в двубоя с разградчани.

Междувременно стана ясно, че Станислав Генчев вече работи по зимната селекция в Левски, като "сините" искат да вземат още двама играчи.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес