Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Национал на Левски се оперира

11 декември 2023, 23:55 часа • 2944 прочитания

Любопитна спортна новина се появи в последните часове, свързана с българския футболен гранд Левски. Един от родните национали в редиците на "сините" Патрик-Габриел Галчев се е подложил на операция в турския град Чорлу.

Папи Галчев с операция на очите

Папи, както е наричан поливалентният играч, е използвал зимната пауза в първенството, за да претъпи медицинска интервенция на очите си. Тя би трябвало сериозно да подобри зрението на Галчев, който е бил подкрепен от столичния клуб при взимането на това решение.

ОЩЕ: ''Левски на левскарите'' пусна подписка за свалянето на Наско Сираков

Николай Котков

Какво написа Патрик-Габриел

"Претърпях манипулация, която ще подобри значително зрението ми. След много години този мой проблем вече е решен. Благодаря на клуба ми Левски, който ме подкрпепи в това начинание. Огромни благодарности и към доктор Бюлент Аят, който извърши интервенцията. Надявам се да бъда по-прецизен на терена със синия екип. Благодаря!", написа Патрик-Габриел Галчев в профила си в Инстаграм.

22-годишният футболист, който напоследък играе като краен защитник и крило, тази година дебютира за националния отбор на България и вече има четири мача. В същото време герой от новата история на Левски настоява да напусне "Герена" (подробности четете в линка).

Спортните рубрики на Спортни новини - Actualno.com вече са онлайн!🤩 ✍️Всяка седмица Ви очакват коментари, анализи,...

Публикувахте от Спортни новини - Actualno.com в Понеделник, 27 ноември 2023 г.
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес