Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На "Герена" притеснени, че ас на Левски готви бягство в ЦСКА

22 ноември 2023, 11:18 часа • 17709 прочитания

Ръководството на Левски има опасения, че крайният бранител Жереми Петрис се подготвя за "бягство" в кръвния враг ЦСКА, пише "Мач Телеграф". Петрис се намира в последната година от своя контракт на "Герена", а през лятото ще може да напусне като свободен агент.

Жереми Петрис готви бягство в ЦСКА?

Както е известно, защитникът не иска да преподписва с Левски и се предполага, че ще напусне стадион "Георги Аспарухов" след края на сезона. "Мач Телеграф" твърди, че ръководството на "сините" е дочуло, че французинът е в много близки отношения с играчи на "червените".

Левски, Жереми Петрис

Петрис в близки отношения с играчи на "червените"

По-рано в публичното пространство се появи снимка, на която Петрис е в компанията на играчи на ЦСКА. В Левски дори разпитвали Жереми Петрис дали е водил разговори с "червените", но той категорично отрекъл и уточнил, че не знае къде ще продължи кариерата си.

Петрис все още не знае къде ще продължи кариерата си

В Левски обаче не вярват напълно на думите на Петрис и продължават да имат съмнения, че той може да подсили ЦСКА през лятото. Ако крайният бранител не подпише нов договор със "сините" до края на годината, не е изключено той да бъде забит на пейката до края на сезона, както често се процедира в подобни ситуации.

ОЩЕ: Белгийски гранд не се отказва от звезда на Левски, подготвя нова оферта

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес