Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Майкъла предложи име за новия стадион и отсече: ЦСКА няма шанс за титлата

27 декември 2023, 21:30 часа • 24516 прочитания

Бившият футболист и директор на ЦСКА Георги Илиев даде интересно интервю, в което направи няколко предложения за име на новия стадион на "армейския" клуб. Според Майкъла "червените" категорично нямат шансове за титлата в родния шампионат.

Интересно предложение за ново име на "Армията"

"За титлата нямаме шанс да я спечелим. При този начин на работа ни остава единствено стадиона. Засега все още не съм чул двама много сериозни спонсори на ЦСКА и хора, които ще участват – Валтер Папазки и брат му Георги Папазки. Не знам как са си разпределили нещата, но са много сериозни бизнесмени. Стадионът трябва да се казва „Уинбет Арена - ЦСКА“ или „Уинбет Арена – Българска армия“. Например го даваме за 30 години. Те са рекламно лице, както е „Арена Армеец“. Всички си правят така стадионите – при Байерн Мюнхен е същото", заяви Илиев пред колегите от Sportlive.bg.

ОЩЕ: ЦСКА изпраща турбулентна година, но с мисъл за по-добро бъдеще

ВАР-ът на Actualno

Разбивка на паричните потоци за новото бижу

"Да, така трябва да се казва. За да се инвестират 30-40 млн. Даваме го на фирмата, която ще сложи името на стадиона. Да влезне с 35 млн. Гриша Ганчев там е запорирал 18 млн. лева. За другите 10 млн. ще ни помогне държавата . Няма да помага само на Пловдив, закъдето даде 80 млн. лева. За какво се помага само на Пловдив, с какво толкова са повече? След една година ще започне да прави и на Славия, и на Локомотив София стадиони, а на Левски – козирка", коментира още Майкъла.

Какво смята Георги Илиев за децата от школата на клуба, за които е нужно да бъде осигурена база за подготовка, четете на Sportlive.bg (подробност в линка). 

ОЩЕ: Топ 3 футболисти на България за 2023: Вотът на спортните редактори на Actualno.com

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес