Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец работи по две сделки, Галатасарай следи звезда на „орлите“

17 януари 2024, 13:11 часа • 1924 прочитания

Ръководството на Лудогорец работи усилено по финализирането на две сделки до края на зимния трансферен прозорец. Става въпрос за продажбата на нападателя Матиас Тисера, както и за евентуалната покупка на централния защитник Радинио Балкер. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“.

Лудогорец продава един, взима друг

Матиас Тисера е ненужен в състава на Георги Дерменджиев и поради тази причина „орлите“ са готови да го продадат. Интерес към нападателя има от страна на аржентинския Сан Лоренцо като се очаква в близките дни да има развитие около сделката между двата клуба.

Матиас Тисера

Разградчани също така ще опитат да привлекат защитника на нидерландския Грьонинген Радинио Балкер. Родният шампион следи отдавна 25-годишния бранител като шефовете на Лудогорец са склонни да платят 700 хиляди евро за правата му.

Якуб Пьотровски прави страхотен сезон

Междувременно стана ясно, че турският гранд Галатасарай следи един от основните футболисти на Лудогорец – Якуб Пьотровски. Полският национал е бил предложен на ръководството на „Чим Бом“ от скаути на тима и се очаква той да бъде наблюдаван от представители на истанбулския тим по време на контролите, които разградчани ще изиграят в Турция.

Якуб Пьотровски

През този сезон Пьотровски се представя отлично с екипа на „орлите“ като в 31 мача във всички турнири е отбелязал 12 попадения и е направил 3 асистенции. Полузащитникът има договор с Лудогорец до лятото на 2025-та и е оценен на 2,5 милиона евро.

Преди дни Лудогорец купи нападател, а продаде халф.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес