Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец – Динамо Минск: Кога и къде да гледаме „орлите“ в Шампионска лига?

24 юли 2024, 06:30 часа • 7181 прочитания

Лудогорец посреща днес Динамо Минск в първи мач от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Новите попълнения на "орлите" и задържането на настоящите звезди в състава са достатъчен атестат за амбициите на българския шампион - влизане в груповата фаза на най-престижния европейски клубен турнир.

ОБНОВЕНА: Лудогорец взе своето срещу Динамо Минск и има комфортен аванс преди реванша (ВИДЕО)

Лудогорец – Динамо Минск: Начален час и ТВ

В първия кръг от пресявките "зелените" размазаха Динамо Батуми у дома, но при своята визита в Грузия изпитаха сериозни колебания и не убедиха с представянето си. Въпреки това разградчани тръгнаха добре в Първа лига, след като спечелиха минимално дербито с ЦСКА, макар и да нямаха точен удар по посока на вратата, пазена от Иван Дюлгеров.

ВАР-ът на Actualno

В колко часа започва Лудогорец – Динамо Минск?

Срещата между Лудогорец и Динамо Минск, който в предходния етап от надпреварата елиминира трудно арменски Пюник с общ резултат 1:0, ще се играе тази вечер на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград. Мачът е с начален час 21:00. Реваншът между двата тима пък е насрочен за следващата седмица - 31 юли от 21:45 българско време.

Коя телевизия ще предава Лудогорец – Динамо Минск?

Мачът между Лудогорец и Динамо Минск ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Каналът, който ще излъчва срещата е Диема спорт. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то може да проследите Лудогорец – Динамо Минск НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ОЩЕ: Голям късмет: Лудогорец среща азербайджанци или гибралтарци, ако отстрани Динамо Минск

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес