Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец без голмайстора си срещу Черно море, Тиаго се сбогува с „орлите“

06 юни 2023, 09:48 часа • 2710 прочитания

Лудогорец ще бъде без голмайстора си Игор Тиаго в предстоящия мач с Черно море. Нападателят получи деветият си жълт картон от началото на сезона в срещата с Левски и ще трябва да изтърпи наказание от два двубоя лишаване от състезателни права. По този начин бразилецът ще пропусне последният кръг от кампанията, в който ще се реши титлата в Първа лига.

21-годишният футболист вкара победното попадение срещу Левски през уикенда и в радостта си свали фланелката си. Той бе декориран в жълто от съдията Никола Попов, а това автоматично означаваше, че Тиаго ще получи наказание от два мача. По този начин той ще пропусне финалният двубой на „орлите“ през тази кампания, който е в сряда срещу Черно море.

Игор Тиаго Ивайло Петев

Санкцията обаче едва ли притеснява Тиаго, който вече се е сбогувал с „орлите“. Както е известно нападателят е пред трансфер в белгийския гранд Брюж, като се очаква сделката да стане факт до дни. Колегите от „Тема спорт“ съобщиха, че младият бразилец е организирал прощално парти, на което са присъствали повечето му съотборници. Лудогорец ще получи около 7,5 милиона евро за правата на своя голмайстор.

Вчера пък стана ясно, че Лудогорец ще се раздели с испански бранител само 3 месеца, след като го привлече.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес